Endurans

Endurans Solar combineert technologische, co-extrusie- en productiekennis van Worthen Industries met expertise op het gebied van zonne-energiematerialen en het polymeerwetenschappelijke erfgoed van DSM. Endurans Solar stelt nu de marktleider in gecoëxtrudeerde backsheets voor zonnepanelen te zijn. 

Het afgelopen half jaar heb ik geholpen met het maken van content. In het begin van mijn stage had ik als doel gesteld om beter worden in het schrijven van teksten. Ik kan nu zeggen dat het wel verbeterd is, maar het ligt me niet. Creatief schrijven is een vak apart en dat is helaas niet voor mij weggelegd. Ook het maken van de visuals ging niet zonder slag of stoot, maar namate ik meer wist over de stijl ging het steeds makkelijker. 

Wat ik fijn vond is dat ik veel vrijheid kreeg voor het maken van deze posts. We kregen input vanuit de klant, maar verder mogen we zelf met een insteek komen. Alles bij elkaar was ik zo’n 1,5 uur met 1 post bezig. Dit is inclusief vooronderzoek, de visual bedenken en maken en een tekst schrijven. In het begin heeft dit ook wel eens 3 uur gekost, maar dat lag meer aan mijn perfectionisme. Al met al heb ik veel geleerd van het maken van content voor Endurans. Onderstaand kun je alle posts zien die ik gemaakt heb.

Tip: klik op de foto