Overige werkervaringen

Het Toptraject is een doorgaand leertraject (vmbo-mbo-hbo) voor ambitieuze en praktisch ingestelde vmbo’ers die via het mbo een hbo-diploma willen halen. Een flink aantal scholen in het voorgezet onderwijs, ROC van Twente en Hogeschool Saxion werken samen om ervoor te zorgen dat zij op de juiste plek zitten en optimaal gebruik maken van hun talenten. 

Binnen het Toptraject maak ik deel uit van het studentenplatform. Samen met andere studenten (vmbo-mbo-hbo) bespreken we de route en hoe die verbeterd kan worden. 

Als student ben ik betrokken geweest bij de opening en afsluiting van het Saxion Hogeschool jaar. Ik heb geholpen achter de schermen en het begeleiden van de minister van onderwijs. Ook ben ik in gesprek gegaan met de minister over de overstap van het mbo naar het hbo.

BAAS!

Een excellentie traject voor studenten op het ROC van Twente. Met 6 studenten vormt BAAS! een content creatie bureau voor het ROC van Twente.

In het schooljaar 2017-2018 mocht ik deel uitmaken van dit excellentie traject. Centraal stond extra masterclasses en het creëren van content. Zoals een video voor de open dag van het ROC van Twente locatie ‘De Maere’. In dit jaar hebben we veel inspirerende mensen mogen ontmoeten en veel gave opdrachten mogen uitvoeren. Van dit jaar is een showreel gemaakt.