Wat wil ik leren?

Op dit moment ben ik druk bezig met het volgen van de minor Digital Marketing. Tijdens deze minor staat de website of webshop als marketinginstrument centraal. Een digital strategy helpt je om meer rendement en een hogere positie bij zoekmachines te behalen. Ook het gebruiksvriendelijk maken van een website en het inzetten van online marketingmiddelen komen aan de orde. Met WordPress en Magento maak je, samen met je team, de ideale partnerwebsite voor bol.com. Over mijn ervaring van deze minor heb ik een artikel geschreven. 

Door deze minor ben ik erachter gekomen dat ik mijn interesse uit gaat naar digital marketing, waar ik mij graag verder in verdiep.

De opdracht waar we nu mee bezig zijn, in samenwerking met mijn groepsgenoten, is het maken van een website. Onderdelen hiervan zijn SEA, SEO optimalisatie en een affiliate verdienmodel. De verkoop van producten loopt via linkjes naar Bol.com. De site die onze groep heeft opgezet is spellenplezier.nl

spellenplezierheader

Daarnaast ben ik op dit moment bezig met mijn kennis verbreden op het gebied van Google Analytics en Google tag manager. Tijdens het uitvoeren van opdrachten ben ik erachter gekomen dat deze programma’s er nauw werken. Tijdens mijn stage zou ik verder willen ontwikkelen in het gebruik van Google Analytics en Google Tag Manager.